cerrahpasatipfakultesivakfi

• PET Binasının Yapımı
  • Prof Dr. Alaattin DURAN hocamıza hizmetlerinden ve verdiği emeklerinden dolayı teşekkürler
  • DEĞERLİ HAYIRSEVERİMİZ JÜLİYET ÖZYURT'a Teşekkürler.
  • Burs Başvuru ve Değerlendirme Koşulları
  • Mali Müşavir Raporu
  • Tıp Eğitimi ve Tedavisine Katkılarımız

PET Binasının Yapımı

Sayın ; Prof Dr. Alaattin DURAN hocamıza hizmetlerinden ve verdiği emeklerinden dolayı yeni Vakıf Başkanımız ve aynı zamanda Fakültemizin Dekanı Sayın Prof. Dr. M. Sait GÖNEN tarafından Vakıf Merkezinde verilen plaket

DEĞERLİ HAYIRSEVERİMİZ JÜLİYET ÖZYURT'a Teşekkürler.

CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ KULAK BURUN BOĞAZ HASTALIKLARI ANABİLİM DALIMIZA DEĞERLİ HAYIRSEVERİMİZ JÜLİYET ÖZYURT TARAFINDAN YAPTIRILAN ODANIN PLAKET VE ONUR BELGELERİNİ SAYIN DEKANIMIZ VE AYNI ZAMANDA VAKIF BAŞKANIMIZ....

Burs Başvuru ve Değerlendirme Koşulları

Başvuru ve Değerlendirme Koşulları

Mali Müşavir Raporu

Tıp Eğitimi ve Tedavisine Katkılarımız

DUYURULAR
  • Elazığ ve Malatya depreminde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dileyerek en yakın zamanda yaraların sarılması için depremzede vatandaşlarımıza canı gönülden dualarımızı gönderiyoruz. CTF Vakfı Yönetim Kurulu
  • Yeni yılın Üniversitemize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini dileriz. "Kimi zaman sevinçle, kimi zaman acıyla, kimi zaman iyi, kimi zaman kötü ve kimi zaman da başarıyla geçen bir yılı daha geride bıraktık. Yeni yıl ile beraber umutlarımızı da tazeleyip, tüm hayallerimizi 2020'ye taşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi ailesinin ve tüm ulusumuzun 2020 yılını en içten dileklerimizle kutluyor, bütün umutlarımızla karşıladığımız 2020 yılının Üniversitemize, ülkemize ve tüm insanlığa; sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini temenni ediyoruz"

YÖNETİM KURULUMUZ
Yönetim Kurulu; Başkan, Başkan Yardımcısı, Genel Sekreter, Muhasip, Veznedar ve 4 üyeden oluşur. Yönetim Kurulu Vakfın amacına uygun çalışmaları düzenlemek ve yönetmekle görevli olup, Mütevelli Heyete karşı sorumludur.
EĞİTİM ve SAĞLIK
Tıp dünyasındaki gelişmeleri çok dikkatli ve katılımcı olarak takip eden ve büyük katkı sağlayan Öğretim Üyelerimizin çalışmaları ve istekleri doğrultusunda günün koşullarına uygun olan yatırımları Devletimiz ve İstanbul Üniversitesi yönetimi yapmaktadır.
BURSLAR
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Vakfı Resmi Senedi amaçları doğrultusunda muhtaç, çalışkan, kabiliyetli Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde lisans, master ve doktora eğitimi yapanlara burs verilir. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Vakfı bursları karşılıksızdır.